Edició 2016

Superem els 4.500 assistents

La segona edició del Festival Didó ha acomplert les expectatives de públic esperades, de manera que s’ha confirmat la demanda existent d’activitats familiars a la ciutat de Terrassa relacionades amb la cultura, la música i els titelles.

Més de 4.500 persones han passat pel Vapor Gran, el Teatre Principal i l’Auditori Municipal durant els dies 8, 9 i 10 d’abril i han pogut gaudir de l’oferta de tallers, espectacles de titelles i música en directe que han omplert tots els carrers del centre de la ciutat. Més de 900 persones han assistit als espectacles interiors, amb les localitats esgotades en la majoria d’ells.

La segona edició del Festival Didó ha apostat per la consolidació de la combinació entre espectacles interiors, espectacles exteriors, tallers i instal·lacions exteriors dedicades al món dels titelles i exposicions. La novetat d’enguany ha estat l’ampliació d’escenaris amb la incorporació al programa d’actes al Teatre Principal de Terrassa, l’Auditori Municipal i la Plaça Didó; la I Fira de Titelles Artesans i l’espai GastroDidó.

Més d’una vintena de propostes diverses: espectacle inaugural, 11 espectacles, 2 tallers, 2 instal·lacions (Cal Titella i Camerino de Maquillatge), teatret exterior Cia. Encaixats, 3 espectacle exteriors, 2 cercaviles i 1 exposició.

L’edició 2016 en imatges