Edició 2015

Primera edició del festival

El primer Festival Didó ha acomplert les expectatives de públic esperades, de manera que s’ha confirmat la demanda existent d’activitats familiars a la ciutat de Terrassa relacionades amb la cultura, la música i els titelles.

Més de 3.500 persones han passat pel Vapor Gran durant els dies 24, 25 i 26 i han pogut gaudir de l’oferta de tallers, espectacles de titelles i música que han omplert tots els racons. Unes 900 persones han assistit als espectacles interiors, amb les localitats esgotades. L’afluència de nens i famílies al festival ha estat fluïda i constant, amb molt bona resposta del públic, des de les primeres accions promocionals, com és el cas dels xanquers que van repartir flyers el dia de Sant Jordi, fins a les activitats que van concloure el festival.

El festival ha tingut el plaer de rebre la visita de l’alcalde Sr. Jordi Ballart i altres autoritats, que han gaudit d’un dels espectacles del festival i han respirat l’animat ambient del carrer. També la família Vigués ha estat present en el festival, que feia honor al seu avantpassat, el mestre titellaire terrassenc Ezequiel Vigués i Mauri.

La franja d’edat infantil de més assistència al festival ha estat la de 0 a 8 anys, infants que han vingut acompanyats de tota la família. Els alumnes del CEM han participat en el festival, des de la seva actuació en l’acte inaugural, fins a la seva assistència a les diferents propostes de la programació i activitats del Festival Didó.

El festival ha rebut també públic de ciutats properes com Sabadell, Ripollet i Barcelona, gràcies a la difusió de les xarxes i webs de propostes d’activitats familiars, així com de la difusió que han fet el Club Super 3 i el Club Petits Camaleons, als socis dels quals s’oferia entrada gratuïta als espectacles gràcies al conveni entre aquests clubs i el festival.

L’edició 2015 en imatges