Edició 2017

El Festival Didó es consolida

La tercera edició del Festival Didó ha superat les expectatives esperades. El cartell d’entrades esgotades en pràcticament tots els espectacles confirma que són necessàries propostes d’activitats familiars a la ciutat relacionades amb la cultura, la música i els titelles.

Més de 5.500 persones han gaudit del Festival Didó durant els dies 21, 22 i 23 d’abril i han omplert els diferents espais del Festival: Vapor Gran, CEM i Teatre Principal de Terrassa. Tothom ha pogut participar de l’oferta de tallers, espectacles de titelles i música en directe que han omplert els carrers del centre de la ciutat.

El festival Didó creix i no només ha rebut públic de Terrassa, sinó que hi han assistit ciutadants de ciutats properes com Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Sant Cugat,  Barcelona i fins i tot de Tarragona i Reus. Aquest creixement, en part és gràcies a la difusió de les xarxes i webs de propostes d’activitats familiars, així com de la difusió que ha fet un any més el Club Super 3 als seus socis oferint-los entrada gratuïta als espectacles gràcies al conveni entre aquest club i el festival.

La franja d’edat infantil de més assistència al festival ha estat la de 0 a 8 anys, infants que han vingut acompanyats de tota la família.

Les propostes de l’edició 2017 del Festival Didó han inclòs tallers de construcció de titelles amb materials reciclats, tallers de galetes musicals, i espais de joc exteriors “Cal Titella”, de la companyia Galiot Teatre vinguts de la Mostra Internacional de Titelles de Mollet, on els infants i les seves famílies han pogut experimentar amb diferents tècniques i escenografies amb titelles durant tot el cap de setmana. Aquests tallers i espais han tingut un cost simbòlic d’1€ en concepte del material.

Pels escenaris del Festival Didó 2017 hi han passat obres de companyies tan reconegudes com “El Petit Piano” de la Companyia de Teatre Titelles de Lleida, vinguts de la famosa Fira de Titelles de Lleida que ja va per la 28a edició, o “Libèl·lula” de la Companyia Toti Toronell, que es s’ha dut a terme en una carpa de fusta col·locada al Vapor Gran i l’escenografia de la qual ha estat premiada amb el Drac d’Or dels premis que atorga la Fira de Teatre de Titelles de Lleida i que són deliberats per un jurat professional. Aquest últim espectacle ha esgotat les entrades en les dues sessions presentades.

L’edició 2017 en imatges