El Festival

 
El perquè del festival

Durant més d’una setmana, Terrassa podrà gaudir d’un ampli ventall de propostes artístiques i culturals d’alt nivell pensats per a tota la família.

Dins de la programació del Festival Didó es podran veure des de les propostes més tradicionals a les més innovadores situades en diferents punts i espais de la ciutat. Els espectacles aniran adreçats especialment al públic familiar i a tots els infants.

La programació d’espectacles i concerts familiars té com a objectiu crear un espai on pares i fills comparteixin juntament una estona de música, de teatre i d’oci. Acostumar als infants a assistir a concerts i obres de teatre fa que aquests estimin i visquin la música i l’art des de petits alhora que treballem valors per al seu desenvolupament dins de l’entorn social.

Qui era Didó?
El festival pren el seu nom del mestre Ezequiel Vigués i Mauri (Terrassa, 10 d’abril del 1880 – Barcelona, 21 de novembre del 1960), terrassenc considerat un dels titellaires més populars de Catalunya del segon terç del segle XX. Era conegut amb el sobrenom de Didó.

Organitzen:

Amb el suport de: