Edicions anteriors

El Festival Didó està organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Terrassa i l’associació Amics de la Música de Terrassa i està produït pel CEM, Centre d’Educació Musical.

El CEM, des dels seus inicis l’any 1980, ha volgut anar més enllà de les pròpies funcions “acadèmiques” d’una escola de música implicant-se en les festes, tradicions i actes culturals de la ciutat.

Amb aquest objectiu, va crear l’entitat “Amics de la Música de Terrassa”, una associació sense ànim de lucre que amb la nova seu del centre al Vapor Gran té el marc idoni per a dur a terme la seva missió a favor del foment de la música i la cultura, creant noves iniciatives i afavorint la creació de nous públics apassionats pel món de la música i la cultura.

En aquesta línia, el Festival Didó neix portats per l’entusiasme que produeix el contacte diari amb els nens i nens que troben en el món de l’art el seu mitjà de comunicació i creixement personal amb el convenciment que cal perseverar en l’educació musical i artística dels infants per tal d’aconseguir fer arribar l’art a tots els estaments de la nostra societat per tal de millorar-la.

La programació d’espectacles i concerts familiars té l’objectiu de crear un espai on pares i fills comparteixin junts una estona de música, de teatre i d’oci. Acostumar als infants a assistir a concerts i obres de teatre fa que aquests estimin i visquin la música i l’art des de petits i treballin valors fonamentals per al seu desenvolupament en l’entorn social.